🚚 Besteld u voor meer dan € 70,- ? Dan kunt u bij het afrekenen kiezen voor "Gratis Bezorgen"
🎁 Nieuwe klanten ontvangen een code voor 5% korting op hun 2e bestelling!
A&M Authentic Moments
Kennismaken met onze authentieke smaken

Champagne proeverij

Waarom deelnemen aan een champagne proeverij?

Champagne wordt vaak beschouwd als een feestelijk drankje, gewijd aan bepaalde uitzonderlijke momenten waarop we uitroepen: Champagne!
Het wordt meestal geassocieerd met een aperitief. Als champagne echter een wijn is die als aperitief geproefd kan worden, is het ook een wijn die de verschillende momenten van de maaltijd begeleidt, uiteraard met aandacht voor de afstemming met de gerechten.

Het terroir (krijt, klei, zand), de druivensoort, het jaartal, de blend, evenals de grootte van de bubbel, zullen de complexiteit van deze unieke wijn creëren.
Er is dus niet één, maar meerdere champagnes!

En waarom dit brede scala aan smaken? Om je nog meer te plezieren natuurlijk!
Bubbels om je smaakpapillen te verwennen! Anderen om je avonden nog feestelijker te maken! Bubbels voor alle smaken!
Zoals je zult hebben begrepen, zijn er verschillende bubbels voor elk moment en elke smaak.

CHAMPAGNE Proeverij

 

Dus je vraagt ​​je af:  Wat voor champagne past bij mij?
Of welke champagne moet ik kiezen voor het evenement dat ik organiseer?

Als de wereld van Champagne je interesseert en je bepaalde vragen hebt zoals welke champagne past bij mij? Hoe te kiezen tussen alle labels? Hoe wordt champagne gemaakt? Wat is het verhaal van de wijnmaker en zijn wijnstokken achter de wijn?

Of als je gewoon nieuwsgierig bent om verschillende champagnes te proeven terwijl je je amuseert. Maar het kan ook een uitstekende gelegenheid zijn om de champagne voor je bruiloft te kiezen! (Laat ook de keuze van de wijnen op je menukaart niet aan het toeval over).

Het idee van onze proeverij is om u champagne beter te laten waarderen, uw smaak beter te leren kennen en de woorden te vinden om erover te praten.
Als je het antwoord wilt vinden op deze vragen die je jezelf stelt, nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan de champagneproeverij van A&M Authentic Moments!

Wat is champagne proeven?

Tijdens je proeverij, POP! De kurk knalt, de fles kantelt, het schuim bereikt de hals, dreigt over te lopen… neemt dan langzaam af. De fles leunt dan naar de dichtstbijzijnde fluit en vult deze subtiel met deze gouden drank met subtiele bubbels. De aroma’s ontsnappen, de neusgaten trillen, de handen reiken ongeduldig.
De fles champagne is geopend!

Champagne proeven betekent dus ook je zintuigen laten spreken… luisteren, denken, ruiken en genieten! Al je zintuigen worden aangesproken!
Het is een bruisende ervaring die voor iedereen toegankelijk is!
Dus of je nu een beginner of een gevorderde champagneliefhebber bent, bij A&M Authentic Moments ben je aan het juiste adres voor een champagneproeverij.

Champagne proevenAlle gelegenheden zijn goed om aan te bieden of trakteer uzelf op een champagneproeverij!
Met het gezin, als stel, met vrienden of collega’s, of het nu gaat om een ​​familiefeest, een bedrijfsfeest, een verjaardag of een bruiloft…
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via onderstaand formulier of per e-mail.

Hoe is de champagneproeverij georganiseerd?

Een champagneproeverij is een sprankelende ervaring, een leuke, leerzame en interactieve middag of avond, waarbij champagneproeverij en champagne centraal staan.
Inderdaad, tijdens onze proeverij nemen we je mee op “reis” in de Champagne-wijnstreek van Frankrijk. Kom en ontdek de fascinerende wereld van Champagne! Volg ons, we nemen je mee voor een kleine wandeling…

Zo laten we u het bruisen van de Champagne-terroirs ontdekken via 3 verschillende wijnboeren en champagnehuizen, geselecteerd op de kwaliteit van hun champagne en hun authenticiteit:

Champagne Gérard Loriot bij amauthenticmoments.com

Champagne Colette Bonnet bij amauthenticmoments.com

Natuurlijk vertellen we je alles over ‘onze’ champagnehuizen en hun cuvées.

Op zoek naar authentieke smaken tijdens een champagneproeverij?

champagneproeverijA&M Authentic Moments biedt u een zeer gevarieerde selectie champagnes om te proeven. De 4 geselecteerde champagnes hebben hun eigen karakter en specificiteiten, met verschillende smaken. Uiteraard zullen wij u informeren over de uitstekende eigenschappen van onze champagnes.
Een echte ontdekkingsreis volgens uw eigen voorkeuren. De ultieme manier om champagnes van verschillende huizen naast elkaar te proeven en te vergelijken en zelf de verschillen te ontdekken. Elk met zijn eigen brede palet aan smaken en uitgesproken stijl.
wijn-spijs

Daarnaast verwennen we je met wijn-spijs uitgebalanceerde hapjes.
Lichte en kleine culinaire bereidingen die de 4 heerlijke champagnes begeleiden.

Onze enthousiaste champagne “expert” zal u deze verschillende champagnes laten proeven en zal u op een informele en ontspannen manier hun oorsprong uitleggen. Ook wordt u op een luchtige en leuke manier verteld over het King of Wine-maakproces, de regio, onze wijnmakers en onze importgeschiedenis.
Graag informeren wij u vooraf dat de gastvrouw van de champagneproeverij Frans is en dat de uitleg in het Engels is. De uitleg wordt gegeven aan de hand van een Nederlandse presentatie.

Een proeverij van champagnes tegen een zeer betaalbare prijs.

CHAMPAGNE ProeverijOnze ambitie, als champagnekelder, is om u te helpen authentieke kwaliteitschampagnes te ontdekken en te waarderen tegen zeer redelijke prijsklassen. A&M Authentic Moments biedt u al deze champagnes afzonderlijk of in dozen te koop aan.
Er zijn ook verschillende flesformaten beschikbaar: van de halve fles tot de Jerobeam, inclusief de magnum.
A&M Authentic Moments, voor onvergetelijke smaakervaringen!

De champagneproeverij duurt  1 tot 1,5 uur en wordt gegeven op onze locatie in Gorinchem voor minimaal 2 en maximaal 8 personen.
Een presentatie in uw bedrijf behoort ook tot de mogelijkheden.
Ontdek onze mogelijkheden door het contactformulier in te vullen.

De prijs van de proeverij is € 29,99 per persoon. Deze dient vooraf te worden betaald door middel van “online betaling“. Plaats dit artikel pas in uw winkelmandje nadat uw boekingsgegevens met ons zijn besproken en u een e-mailbevestiging met een betalingsuitnodiging heeft ontvangen. Zonder schriftelijke bevestiging van A&M Authentic Moments kunnen geen rechten worden ontleend aan betaling.

Voor een veilige presentatie voor u en onze medewerkers vragen wij u de coronarichtlijnen van het RIVM in acht te nemen.

Na versturing van uw aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een definitieve afspraak.

Weet u al welke champagne het beste bij u past?