A&M Authentic Moments

De filosofie van A&M

 

We willen geweldige herinneringen creëren door middel van “Authentieke Momenten”! Wij hebben de overtuiging dat het belangrijk is om te genieten van het leven. Momenten samen en momenten met familie, vrienden, collega’s, etc. waar naast goed gezelschap ook heerlijk eten en drinken wordt geserveerd om de momenten onvergetelijk te maken.

Over A&M Authentic Moments

Filosofie

We willen geweldige herinneringen creëren door middel van “Authentieke Momenten”! Wij hebben de overtuiging dat het belangrijk is om te genieten van het leven. Momenten samen en momenten met familie, vrienden, collega’s, etc. waar naast goed gezelschap ook heerlijk eten en drinken wordt geserveerd om de momenten onvergetelijk te maken.

Ons productaanbod

A&M Authentic Moments is een Nederlands bedrijf gericht op het speciaal maken van deze momenten. Wij hebben champagnes, Franse wijnen en  delicatessen, biologische producten en cadeau-ideeën in ons assortiment die uw authentieke momenten versterken.  Wij bieden aan particulieren en bedrijven traditionele en ambachtelijke producten, biologische producten, trendy en originele producten en chique producten die uw momenten van delen, gezelligheid en plezier onderstrepen. Iedereen heeft zijn eigen filosofie of beweegredenen om wijnchampagne of delicatessen aan te gaan bieden. Onze wens is om nieuwe en unieke ontdekkingen aan te bieden; producten die moeilijk te vinden zijn en weinig of niet vertegenwoordigd zijn. Hiermee onderscheiden we ons van de reguliere markt. Dit is ons punt van differentiatie.

Product selectie

We bieden producten aan die gemaakt zijn met authenticiteit en waarden die belangrijk voor ons zijn, zoals genieten van het leven en goede tijden delen. Om dit te bereiken, selecteren we producten van Franse bedrijven die niet of minder bekend zijn in Nederland. Vervaardigd volgens strenge kwaliteitscriteria, bij voorkeur met respect voor ecologie, maar ook met liefde, passie en aandacht voor de kleinste details van het product zodat u nog meer kunt genieten van die momenten van gezelligheid en ontspanning.

We willen Nederland ook een andere kijk op champagne bieden.

Een meer authentieke kijk die beter aansluit bij het imago, de persoonlijkheid en het gepassioneerde werk van de wijnboeren die we hebben ontmoet. Dit doen we via de informatie op onze webshop, facebook pagina, instagram en linkedin accounts. Daarnaast organiseren wij proeverijen waarvoor we je van harte uitnodigen om je aan te melden als de wereld van champagne je interesseert en je bepaalde vragen hebt zoals welke champagne past bij mij? Hoe te kiezen tussen alle labels? Hoe wordt champagne gemaakt? Wat is het verhaal van de wijnmaker en zijn wijnstokken achter de wijn? Of als je gewoon nieuwsgierig bent om verschillende champagnes te proeven terwijl je je amuseert. Maar het kan ook een uitstekende gelegenheid zijn om de champagne voor je bruiloft te kiezen! (Laat de keuze van de wijnen op je menukaart niet aan het toeval over)

Wij hopen dat deze mousserende wijn door meer mensen gewaardeerd gaat worden, hem niet langer alleen als aperitief- en feestwijn zullen beschouwen en die de champagne ook weten te associëren met heerlijke gerechten en verschillende soorten en merken gaan ontdekken. Inderdaad, er zijn authentieke producenten die wachten om door jou ontdekt te worden…

We willen deze gepassioneerde producenten een podium geven en dichter bij jou brengen!

Vaak vinden we dezelfde wijnboeren terug in winkels of restaurants. Waarom? Omdat het beroep van wijnboer een moeilijk beroep is: je moet de wijnstokken planten, verbouwen, bewaken, oogsten. De druivensappen moeten volgens strenge Franse regels worden gefermenteerd, geassembleerd en vervolgens gebotteld. En tot slot moet de wijnmaker zich concentreren op het distribueren van zijn wijn.

Daarom ontbreekt het de overgrote meerderheid van de wijnboeren aan tijd om de distributie van hun wijn te organiseren. Dit zijn dus producenten van wie we de wijn niet drinken, wat jammer is voor ons gehemelte! Dankzij A&M Authentic Moments heb je toegang tot de franse wijnen van enkele van deze wijnboeren.

Om onze producten te vinden, namen we de tijd om te reizen en de wijnboeren en producenten persoonlijk te ontmoeten. Bij A&M Authentic Moments zijn de champagnes die we verkopen geproefd, kennen we de geschiedenis van de wijnmaker en zijn methode, zijn omgeving… De wijnmaker die de natuur liefheeft en respecteert, getuige de certificering van de gekozen wijnen.

We geven de voorkeur aan ontmoetingen met producenten om een ​​goede vertrouwensrelatie op te bouwen en te behouden. Achter elk label zitten mannen en vrouwen die we willen ontmoeten, hun verhaal vertellen en in de spotlights zetten. Ze maken wijn met hun handen, hun druiven en hun hart!

En om het plezier van tafel en wijn te combineren, bieden we ook Franse delicatessen.

Authentieke Momenten zijn ook die kostbare momenten waarop families, vrienden of collega’s samenkomen om een ​​aperitief te delen en enkele culinaire specialiteiten te proeven, waardoor het aperitief een “diner” wordt.

Slenter door de schappen van de A&M Authentic Moments webshop en ontdek de vele uitzonderlijke producten verzameld in gastronomische geschenkdozen of individueel aangeboden. Ontdek onze Truffels, Foie Gras, confitures en andere heerlijke specialiteiten. Laat je verrassen door onze originele geschenkdozen met champagne, spreads, gastronomische kruiden en oliën, thee en infusies, honing en suiker, karamel en chocolaatjes met originele en verfijnde smaken…

Bent u op zoek naar iets nieuws voor uw smaakpapillen om te ontdekken en te genieten? Wij hopen dat u net zo veel plezier zult beleven aan het proeven van onze producten als dat wij hebben gedaan.

Waarom kiezen voor "Authentic Moments?"

Onze waarden en identiteit

Authentieke momenten

authentieke recepten die zeker goede herinneringen aan uw verblijf in Frankrijk zullen oproepen of nieuwe herinneringen creëren rond de typische smaken van onze producten.

Kennis en passie delen

We willen proeven en kiezen voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken. Wij staan ​​tot uw beschikking en als u producten kent die op de site ontbreken en die het verdienen om toegevoegd te worden, aarzel dan niet om ons uw suggesties, uw ontdekkingen die voortkomen uit uw reizen en uw ontmoetingen, door te sturen.

Zorgvuldig geselecteerde producten

We willen u kwaliteitsproducten aanbieden waarbij u dankzij de geselecteerde producten door meerdere smaken kunt reizen. Een strenge maar inspirerende selectie om u te helpen snel authentieke en kwaliteitsproducten te vinden, gemaakt door Franse bedrijven.

Betere en verantwoordelijke consumentengeest

Met een assortiment biologische producten voor gepassioneerde fijnproevers die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten met een rijke smaak. Voor een sociale en solidaire economie willen we dat onze Franse leveranciers ons zien als een betrouwbare partner en als ambassadeur van hun producten, met een voorkeur voor milieuvriendelijke producten.

Buitengewone accessoires en pakketten

Om een unieke gastronomische ervaring te bieden. Wij staan tot uw beschikking voor uw gepersonaliseerde pakketsamenstellingsproject. We bieden ook gepersonaliseerde geschenken, zoals een door uzelf fontworpen etiket op uw champagne flessen (vanaf 12 x 75cl flessen) voor de Carte Blanche en Carte Verte van Cristian Senez of u stelt uw eigen triopack samen voor bepaalde producten, enz.

Optimale kwaliteit en klanttevredenheid

Om u een optimale kwaliteit van dienstverlening te kunnen bieden, is de klantenservice van A&M Authentic Moments gevestigd in Nederland en staat zij tot uw beschikking voor al uw vragen. Wilt u informatie of  advies over een bepaald product? Een aanrader voor ons? Wij staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 16.00 uur.

Authentieke producten thuisbezorgd

Deze eco-badge houdt in dat we eco-verantwoorde verpakkingen gebruiken, verpakkingen die zo min mogelijk impact hebben op het milieu, zowel tijdens de productie als wanneer ze moeten worden afgevoerd.

Dagelijks maken wij onze bestellingen voor u gereed. Wij verzenden ze via een snelle en zorgvuldige bezorging, alleen met PostNL.

 

Om al deze redenen hopen we uw voorkeur te verdienen en u snel weer bij ons terug te zien!